Op deze blog komen leuke wetenswaardigheden over hippe Klompen Enzo. In juni 2009 opgericht om (mogelijke)klanten van www.KlompenEnzo.nl te voorzien van praktische en leuke informatie en natuurlijk om reacties te geven!

vrijdag 25 september 2009

Sorry

We hebben onze ambitie deze blog bij te houden niet waar kunnen maken. Dachten we door de crisis in wat rustiger vaarwater terecht te kunnen komen en tijd te krijgen om eens lekker te communiceren met onze klanten, bleek dat alleszins niet te kloppen!
Blijkbaar beantwoorden we met onze producten, zijn ze niet lief klompjes op http://www.klompenenzo.nl/klompjes , aan de eisen van de gemiddelde portemonnee en is het alleen maar drukker geworden. En als het aan ons ligt verandert daar niets aan.

Maar genoeg reclameachtige tekst om te verhullen dat we jullie in de steek laten door je niet meer van wekelijkse nieuwtjes te voorzien. Een oplossing is er ook; een Nieuwsbrief! Als je ons mailt via info@klompenEnzo.nl met het verzoek voor ontvangst daarvan, krijg je van ons informatie over nieuwe producten, uitbreiding van de service et cetera.

Reacties blijven altijd welkom; als je ze geplaatst wil hebben, laat het even weten. Je tekst komt al dan niet anoniem onder het kopje Feedback op http://www.klompenenzo.nl/

Geen opmerkingen: