Op deze blog komen leuke wetenswaardigheden over hippe Klompen Enzo. In juni 2009 opgericht om (mogelijke)klanten van www.KlompenEnzo.nl te voorzien van praktische en leuke informatie en natuurlijk om reacties te geven!

maandag 15 juni 2009

Reacties & vragen gevraagd

We zouden het fijn vinden te horen wat u vindt van onze website http://www.klompenEnzo.nl/, de producten, service et cetera.
Maar natuurlijk ook als u daar aan gerelateerde vragen heeft, kunt u die hier stellen. Wij zullen ons best doen om ze snel mogelijk naar tevredenheid te beantwoorden .

Alvast bedankt voor uw reactie!

11 opmerkingen:

Sandra zei

Kreeg gisteren het pakketje binnen: ben er erg blij mee, leuke verpakking ook!

Groetjes
Sandra

Monique Abels zei

Vrienden van ons, hij uit Zuid Afrika, zij uit Engeland, hebben onlangs een dochter gekregen. Klompen enzo hebben helemaal naar wens klompjes beschilderd met de Zuid Afrikaanse en Engelse vlag en de naam van het meisje. Een prachtig kado. Inmiddels zijn ze naar ZA verhuisd, dus ook daar lopen ze straks op klompen van Klompen Enzo!

Groet, Monique

Cathy zei

De site ziet er erg mooi en over zichtelijk uit.
Groetjes:Cathy

Manouschka Bouman zei

In de loop der jaren al verschillende cadeautjes gegeven van KlompenEnzo; de geboorteschilderijtjes zijn altijd een groot succes. Michelle maakt ze precies zoals je wilt. Hebben de ouders blonde haren? Dan krijgt het kindje op het schilderijtje ook blonde haartjes. Het schilderijtje word voorzien van naam en geboortedatum en die persoonlijke touch maakt het geboortecadeau extra bijzonder.
Het is een blijvende herinnering aan de geboorte welke altijd bewaard zal blijven.

Eduard zei

Kinderen van vrienden en familie heb ik al verschillende keren blijgemaakt met stoer beschilderde klompen. Er word me zelfs weleens bij de uitnodiging voor een feestje ingefluisterd of ik weer zulke leuke klompen meebreng..! Makkelijk toch; altijd een geslaagd cadeau!

Henry & Danielle zei

Voor de geboorte van onze dochter Fé kregen we van familie een mooie kofferset van Klompenenzo. Hoewel het de dag na de geboorte was stond haar naam en geboortedatum al op de koffertjes. Een prachtig en persoonlijk cadeau waar we erg blij mee waren!

Unknown zei

wat een leuke site heb je toch ! en knap dat je steeds weer leuke dingen erbij zet. Ik kom binnenkort zo'n boekje bij je halen in het atelier !

Groetjes, Madeleine

Maaike van der Ven zei

Al best wat klompjes en koffertjes zijn de revue gepasseerd...steeds weer een feest om te geven, maar ook om te krijgen! Helemaal geweldig zoals je er steeds weer iets unieks van maakt. Zelfs Esmée (9) en Sven (11) lopen op door jou beschilderde klompen! En trots dat ze erop zijn!!!

Ans zei

Het koffertje met dagboek viel in de smaak op m'n dochters' verjaardag.
dankjewel

henrietteblei zei

Michelle, je weet het al. Ik ben een grote fan van Klompen Enzo! Ik krijg alleen maar complimenten als de meiden de klompen aan hebben en elke keer als je met een kadootje van jouw aankomt is iedereen blij! Bovendien...het is heel gezellig in het atelier! Kom morgen mijn bestelling weer halen! Ik ben blij met zo'n ontzettend leuke winkel in de buurt!

Groetjes, Henriëtte

Tirza zei

Vandaag de theepot klok ontvangen; in het echt nog mooier dan op de foto! Super!